ELEV UTTALELSER

”Jeg har vært elev hos Issa de siste fem år jevnlig, og har bare godt å i så måte! Vi har lært utrolig mye og så har vi det så hyggelig når vi er der. Han er meget allsidig, fantastisk med farver! Vi lærer alt fra grunnen av, ikke noe slinger i valsen, og det er så bra i en verden der kvalitet ofte er en mangelvare.”

”Våte bilder kan stå på atelieret til neste gang, og det er en fordel å kunne være på atelieret lenger enn akkurat de avtalte timene, når likevel Issa er tilstede, dersom man føler for det! Og noen ganger har vi felles utstilling med stor åpning og så koser vi oss sammen! Kan anbefales på det varmeste!”

“I studied with the Norwegian artist Mard Issa during several stays in Norway. Issa has been a source of inspiration and has helped me perfect my style and techniques.” Contemporary artist, Hazam Sannib.

”Jeg har malt hos Mard Issa i fem år. Mard Issa er den som har LÆRT meg det jeg kan. Jeg lette etter en som kunne gi meg forståelsen av kunst, og Mard Issa har lært meg en malekunst som ingen annen hadde kunnet. Han er en dyktig pedagog som ser hva den enkelte har muligheter for. Jeg har hatt to separatutstillinger og en rekke kollektive utstillinger.”